Your birth chart is a snapshot of the heavens at the moment you were born

Consult geboortehoroscoop
Een geboortehoroscoop kun je zien als een unieke kaart die de positie van de hemellichamen, alle planeten inclusief de zon en de maan, weerspiegelt op het moment van jouw geboorte. Door het lezen en duiden van jouw unieke kaart biedt een geboortehoroscoop diepgaande inzichten in jouw persoonlijkheid, talenten, uitdagingen en levenspad. Het is juist die combinatie van de hemellichamen wat elk persoon uniek en bijzonder maakt!
Een geboortehoroscoop kan gebruikt worden om inzicht in jezelf te krijgen als je ergens, op een bepaald moment in je leven, tegenaan loopt. Het kan je helpen te begrijpen waarom je op een bepaalde manier reageert. Kortom, een horoscoop is een blauwdruk van wie jij bent. Het geeft je informatie over wie jij bent en handvatten voor je persoonlijke groei.
Spirituele astrologie
Ik duid jouw geboortehoroscoop zowel vanuit de psychologische én vanuit de spirituele astrologie. De spirituele astrologie geeft je onder andere inzicht in je dieperliggende angsten, pijn uit vorige levens maar ook je intuïtieve gaven. De psychologische en de spirituele astrologie vullen elkaar bijzonder mooi aan. Hierdoor krijg je een compleet beeld van wie jij bent.
Wat heb ik nodig?
Voor het maken van een geboortehoroscoop, oftwel iemands blauwdruk, heb ik je geboortedatum, -plaats en -tijd nodig.
Geef eventuele vragen die je hebt tijdig door zodat ik ze mee kan nemen wanneer ik het consult aan het voorbereiden ben.
Inbegrepen bij dit consult:

Een persoonlijk gesprek van ± 1 uur op locatie in Zoetermeer of via Zoom waarbij we je geboortehoroscoop bespreken

De mogelijkheid om tijdens het consult, of achteraf via de mail, al je vragen te stellen

Indien ik aanvoel dat het nodig is kan ik je coachende vragen stellen om je te helpen dieper na te denken en inzicht te krijgen in jouw geboortehoroscoop en levenspad

Een opname van het consult zodat je het altijd kunt terugluisteren. Ik raad je aan om het gesprek op te nemen met je eigen telefoon of via Zoom

Je uitgeprinte geboortehoroscoop

€157,-

Zodiac plaatjes 1000x1000(1)
Een compleet beeld?
Wil je een compleet beeld van wat er speelt, dan is het mogelijk om een Alchemie & Horoscoop Magie consult te boeken. Dan bespreek ik samen met jou je geboorte- en solaarhoroscoop én bespreken we in welke (levens)fase je momenteel zit op basis van de transits (hoe de planeten momenteel aan de hemel staan) en de secundaire astrologie.
Ik wil graag een geboortehoroscoop