Astrology unveils the script of your soul written in the language of the stars

Consult Alchemie & Horoscoop Magie
Een compleet pakket van in totaal 3 afspraken.
Afspraak 1: geboortehoroscoop
Wanneer we elkaar voor het eerst zien, nemen we je geboortehoroscoop door aangezien de geboortehoroscoop de basis van alles is. Een geboortehoroscoop kun je zien als een unieke kaart die de positie van de hemellichamen, alle planeten inclusief de zon en de maan, weerspiegelt op het moment van jouw geboorte. Door het lezen en duiden van jouw unieke kaart biedt een geboortehoroscoop diepgaande inzichten in jouw persoonlijkheid, talenten, uitdagingen en levenspad. Het is juist die combinatie van de hemellichamen wat elk persoon uniek en bijzonder maakt!
Een geboortehoroscoop kan gebruikt worden om inzicht in jezelf te krijgen als je ergens, op een bepaald moment in je leven, tegenaan loopt. Het kan je helpen te begrijpen waarom je op een bepaalde manier reageert. Kortom, een horoscoop is een blauwdruk van wie jij bent. Het geeft je informatie over wie jij bent en handvatten voor je persoonlijke groei.
Afspraak 2: transits en secundaire astrologie
Tijdens de tweede afspraak bekijken we de transits. Transits zijn de standen van de planeten zoals zij momenteel aan de hemel staan. Een transit kan van grootte invloed zijn in je huidige leven. Zo kan een transit planeet bijvoorbeeld een planeet uit de geboortehoroscoop ‘activeren’ en dat voel je, bewust of onbewust. Voor een korte tijd, maar wanneer het een langzame planeet is zoals Pluto voor een aanzienlijk langere tijd.
Naast de transits bespreken we ook de secundaire astrologie. Bij deze vorm van astrologie kijk ik op een bepaalde manier naar de planeetstanden. Ook hier is het mogelijk dat een secundaire planeet een planeet uit je geboortehoroscoop ‘activeert’.
Afspraak 3: solaar horoscoop
Tijdens de derde afspraak bespreken we je solaar. Bij een solaarhoroscoop, ook wel de zonneterugkeer genoemd, gaat het om de tendensen van een (komend) jaar. Namelijk van je verjaardag tot aan je volgende verjaardag. De solaar geeft aan op welk gebied in een bepaald jaar onze mogelijkheden en moeilijkheden liggen  en welk levensgebied belangrijk gaat zijn. Met name wanneer je inzicht wilt in je belevings-, ervarings- en gedachtewereld kan een solaar heel waardevol zijn.
Tijdens een solaarhoroscoop bespreken we ook de belangrijkste transits. Zo krijg je van je aankomende levensjaar een duidelijk beeld van de ontwikkelingen waar je doorheen gaat en weet je waar per maand op welk levensgebied de focus ligt.
Zodiac plaatjes 1000x1000(1)
Niet binnenkort jarig?
Ongeveer 6 tot 8 weken voor je verjaardag gaat je nieuwe solaar in. Wanneer je uitgebreid stil wilt staan bij je solaarhoroscoop kun je het beste 6 tot 8 weken voor je verjaardag een afspraak maken. Wanneer het nog even duurt voor je jarig bent bespreken we zowel je huidige én de nieuwe solaar.
Spirituele astrologie
Ik duid jouw geboortehoroscoop zowel vanuit de psychologische én vanuit de spirituele astrologie. De spirituele astrologie geeft je onder andere inzicht in je dieperliggende angsten, pijn uit vorige levens maar ook je intuïtieve gaven. De psychologische en de spirituele astrologie vullen elkaar bijzonder mooi aan. Hierdoor krijg je een compleet beeld van wie jij bent.
nw maan 19 mei
Wat heb ik nodig?
Voor het maken van een geboortehoroscoop, oftwel iemands blauwdruk, heb ik je geboortedatum, -plaats en -tijd nodig.
Geef eventuele vragen die je hebt tijdig door zodat ik ze mee kan nemen wanneer ik het consult aan het voorbereiden ben.
Inbegrepen bij dit consult:

3 persoonlijke gesprekken van ± 1 uur op locatie in Zoetermeer of via Zoom

De mogelijkheid om tijdens elk consult, of achteraf via de mail, al je vragen te stellen

Indien ik aanvoel dat het nodig is kan ik je coachende vragen stellen om je te helpen dieper na te denken en inzicht te krijgen in jouw geboortehoroscoop en levenspad

Een opname van het consult zodat je het altijd kunt terugluisteren. Ik raad je aan om het gesprek op te nemen met je eigen telefoon of via Zoom

Je uitgeprinte geboorte- en solaarhoroscoop

€297,-

Ik wil Alchemie & Horoscoop Magie