De zon

Je sterrenbeeld, iedereen weet wel van zichzelf welk sterrenbeeld hij heeft. Het is de plaatsing van de zon ☀️ in een van de 12 tekens. Maar wist je ook dat je bij geboorte niet gelijk deze zon ‘bent’? Gaandeweg je leven, tot ongeveer 28 jaar, werk je ernaar toe om de energie van het teken waar de zon in staat jezelf eigen te maken.

De zon in je horoscoop. De zon geeft dus niet aan wie je bent, maar wie je gaat worden

Het symbool voor de zon is opgebouwd uit een cirkel met daarin een punt. De cirkel staat voor oneindigheid, de verbinding met de bron. De punt in het midden is het focuspunt. Het teken waar de zon in staat geeft aan waar jij in dit leven ervaring in gaat opdoen.

Naast de plaatsing van de zon in huis en teken is het ook belangrijk om te kijken óf en zo ja welke, aspecten jouw zon maakt met andere planeten. Zo kan Saturnus er bijvoorbeeld voor zorgen dat je lang niet alles herkend van het sterrenbeeld waarin jouw zon staat.

Kortom, het is super leuk om op internet of in de tijdschriften te kijken wat ze zeggen over je sterrenbeeld. Maar wil je een duidelijk en volledig beeld dan zul je naar het hele plaatje van de horoscoop moeten kijken.

Tags: