Ik ben Simone
Het is mijn passie om mensen te helpen die, omdat ze vastlopen in hun (dagelijks) leven, iets willen veranderen maar niet goed weten wat. Door astrologie, tarot en (gids)tekeningen maak ik het onzichtbare zichtbaar. Door mijn opleiding tot intuïtief coach kan ik mensen net dat extra zetje geven wat ze nodig hebben. Het resultaat? Mensen die weten wie ze zijn, die hun hart volgen maar bovenal in hun eigen kracht staan.
Ik heb in mijn horoscoop een sterk waterelement waardoor ik altijd al goed sferen en mensen kan aanvoelen. Inmiddels heb ik diverse opleidingen gevolgd waaronder een aantal jaaropleidingen mediumschap. Astrologie heeft mij altijd al aangetrokken en ik vind het geweldig om mensen onder andere hiermee te kunnen helpen.
Ik ben getrouwd met een hele lieve man en heb twee schatten van tieners. Ik hou van mooie kleuren, de natuur, de engelen, maar bovenal mensen helpen. Vanwege een burn-out heb ik geleerd om mijn hart te volgen en dat is wat ik nu ook doe. Ik geniet van de kleine dingen die het leven ons geeft. Spiritualiteit betekent voor mij jezelf zijn, je laten leiden door ‘spirit’, de onzichtbare wereld.
Door gebruik te maken van
astrologie, tarot en inzicht-
kaarten heb ik zelf al veel
inzichten mogen ontvangen.
Mensen weer helpen hun kracht
te (her)ontdekken is geweldig.
Mijn praktijkruimte in de Dorpsstraat in Zoetermeer
Simone

Intuitief en in verbinding

Ik werk met mijn intuïtie. Deze gaat al aan op het moment dat ik je horoscoop uitdraai want dan ben ik al energetisch met jou verbonden. Hierdoor is je horoscoop voor mij dus veel meer dan een ‘gewoon’ velletje papier met daarop een overzicht van de planeetstanden. Voor mij gaat het nu leven waardoor er gelijk al automatisch bijzondere en opvallende zaken uit je horoscoop uitspringen waarvan ik intuïtief weet dat ze voor jou belangrijk zijn.
Ik verbind me niet alleen met jou maar ook met mijn team in de spirituele wereld. Deze connectie zorgt ervoor dat de energie bij mij gaat stromen. Door de verbinding die ik heb met boven (de bron) en beneden (met jou) kan ik je ondersteunen en coachen bij wat voor jou belangrijk is.
Het resultaat? na afloop van ons gesprek snap je jezelf zoveel beter en begrijp je waarom in jouw leven de zaken gaan zoals ze gaan, welke processen spelen in je leven en welke les hierachter verscholen zit. Als intuïtief coach kan ik je net die vragen stellen waardoor je bij jezelf de antwoorden zult vinden.

Heb je een vraag of zou je graag eens in contact willen komen?

Je kunt een bericht naar simone@simoone.nl sturen of hieronder het formulier invullen

    Velden met een * zijn verplichte velden