Ontdek de magie van astrologie in mijn consulten en coachtraject

Een consult met een vleugje magie
Een consult is zoveel meer dan je uitleggen wat de standen van de planeten, in de huizen en de tekens, voor jou betekenen. Door mijn opleiding tot intuïtief coach kan ik je net dat zetje geven, de juiste vragen stellen, waardoor ik je aanmoedig om bij jezelf naar binnen te gaan en daar de antwoorden te vinden. Ik spoor je aan om je eigen intuïtie te gebruiken.
Spirituele astrologie
In mijn opleiding tot astroloog heb ik geleerd om de horoscoop zowel vanuit de psychologische – én vanuit de spirituele astrologie te duiden. Psychologische astrologie heeft als doel om diepgaand inzicht te bieden in iemands emotionele, mentale en gedragspatronen. Kortom, waarom je doet zoals je doet.
Spirituele astrologie legt de nadruk op het inzicht geven van iemands zielsmissie, karmische patronen en de diepere spirituele betekenis achter gebeurtenissen in het leven. Vanuit de spirituele astrologie kijk ik onder andere naar je zielsmissie en levensdoel, wat de ziel op aarde wil ervaren, je intuïtieve gave, dieperliggende angsten en pijn uit vorige levens.
Alchemie & Horoscoop Magie
Alchemie & Horoscoop Magie

Een compleet beeld van wie jij bent, je weet wat er speelt en wat je een komend jaar kunt verwachten; in een totaal van 3 sessies bespreek ik samen met jou je radix, solaar en de transits.

3 consulten van ± 60 min.
€297,00

Geboortehoroscoop
Geboortehoroscoop

Ontdek je eigen unieke blauwdruk. Je geboortehoroscoop, ook wel je radix genoemd, laat je onder andere zien wat je talenten, kwaliteiten maar ook je valkuilen zien. Kortom, wie jij bent!

Eén consult van ± 60 min.
€157,00

Geb.horoscoop & transits
Geb.horoscoop & transits

Je kunt een geb. horoscoop consult uitbreiden met de transits. We bespreken zowel je geb. horoscoop maar ook op welke wijze de planeten momenteel jouw leven beïnvloeden en in welke groeifase je nu zit.

Eén consult van ± 90 min.
€197,00

Geb.horoscoop & solaar
Geb.horoscoop & solaar

Een consult waarin we je geboortehoroscoop en de solaar bespreken. Je krijgt inzichten in jouw blauwdruk gecombineerd met wat je het komende jaar, van maand tot maand, kunt verwachten.

Eén consult van ± 90 min.
€227,00

Solaarhoroscoop
Solaarhoroscoop

De solaar geeft aan welke energieën en thema’s je het aankomende levensjaar, van verjaardag tot verjaardag, kunt verwachten. Boek een solaar ongeveer acht weken voor je verjaardag.

Eén consult van ± 60 min.
€157,00

Kennismaking astrologie
Kennismaking astrologie

Ik leg je in het kort uit wat (spirituele) astrologie is. Samen bekijken we je ascendant en de plaatsing van de zon en de maan en wat dat voor jou betekent. We spreken elkaar via Zoom.

Eén consult van 30 min.
€39,00

Sterrenbon
Sterrenbon

Een Sterrenbon is leuk om aan iemand cadeau te geven! Kies zelf een bedrag, met een minimum vanaf €39,- en boek vervolgens een consult.

Kies zelf een bedrag.
Minimum van €39,00

Sterrenbundel
Sterrenbundel

Na afloop van een geboortehoroscoop kun je een Sterrenbundel aanschaffen. We gaan dan in op thema’s die jij wilt bespreken.

3 consulten van 60 min.
t.w.v. €255,00

Coachtraject Voluit leven met hart en ziel

Coaching met behulp van astrologie. Juist de geboortehoroscoop is een heel mooi uitgangspunt om je verder te ontwikkelen of als je momenteel even niet weet welke kant je wilt gaan. Ik coach je 4 maanden lang.

Heb je een vraag of zou je graag meer willen weten over het coachtraject Voluit Leven met hart en ziel?

Je kunt een bericht naar simone@simoone.nl sturen of hieronder het formulier invullen

    Velden met een * zijn verplichte velden