Volledig in harmonie zijn met wie jij bent.
Afstemmen op je innerlijke wijsheid en trots zijn op je authentieke zelf.
Heb je ooit het gevoel gehad dat…?
Je doet het meestal onbewust; je inleven en invoelen in de ander. Het is een automatisme, je doet het gewoon. Hierdoor weet je intuïtief veel over de ander maar na zo’n gesprek voel je je vaak moe. Je vraagt je weleens af hoe je weer van die vermoeidheid afkomt, en nog beter hoe je jezelf ertegen kunt beschermen.
Je hebt altijd al interesse gehad in spiritualiteit en het gebruik van je intuïtie. Maar hoe werkt intuïtie nu eigenlijk? Hoe komen bij jou de signalen binnen? Op welke manier kun je deze signalen beter begrijpen zodat je ze kunt gebruiken voor het nemen van belangrijke beslissingen maar ook gewoon in het dagelijks leven?
Je weet dat je niet de enige bent die heel gevoelig en intuïtief is. Helaas praat niet iedereen er graag over. Hoe fijn zou het zijn wanneer je met anderen je ervaringen kan delen over wat je intuïtief doorkrijg maar ook hoort hoe anderen ermee omgaan?
Soms heb je het gevoel dat je diepgang mist in je leven. Het is alleen zo lastig je vinger erop te leggen. Hoe fijn zou het zijn als je meer helderheid hebt over wie je werkelijk bent?
Tarotkaarten of de pendel, je hebt er weleens van gehoord. Er ligt zelfs een kaartenset in je kast. Maar het maakt je onzeker omdat je niet goed weet hoe je kaarten of de pendel moet gebruiken. En hoe combineer je dit alles met je intuïtie? Hoe werkt het als boodschappen bij jou binnenkomen?
uitbalans
goed_voelen
Hoe zou het zijn om in harmonie te zijn met wie jij bent?
Je bent niet meer vermoeid na een gesprek met een vriendin of een collega. Je weet welke tools je kunt gebruiken om jouw energie bij jezelf te houden. Hoe je goed kunt aarden zodat je bij jezelf kunt blijven en waarom dat zo belangrijk is.
Je vol vertrouwen en zekerheid de signalen van je intuïtie herkent en kunt interpreteren. Je hebt geleerd te vertrouwen op je innerlijke kompas op de manier die het beste bij jou past.
Je met gelijkgestemden kunt praten over wat je bezighoudt. Ervaring met elkaar kunt delen en uitwisselen. Door met anderen samen een periode op te trekken, elkaar te helpen zul je merken hoe fijn het is om je te omringen met mensen die je aanmoedigen het beste uit jezelf te halen.
Je weet hoe je je leven kunt inrichten, je weet waar je goed in bent. Hoe je je intuïtie kunt laten samenwerken met wie jij bent. Je bent in staat om zelf te kiezen welke kant je op wilt gaan voor een toekomst veel plezier, diepgang en voldoening.
Je weet hoe in grote lijnen de tarot is opgebouwd, waar je op moet letten bij het duiden van de kaarten maar vooral hoe je de kaarten kunt gebruiken om heldere intuïtieve boodschappen door te krijgen. Voor jezelf of voor een ander.

Arcana

In de vijf bijeenkomsten die volgen duiken we samen de diepte in. Wat is intuïtie? Hoe werkt het voor jou? Wat is energie en hoe voorkom je dat je niet meer zo moe wordt nadat je met een vriendin hebt gesproken? Mediteren, jezelf energetisch reinigen maar ook goed leren aarden, en waarom dat zo belangrijk is, komen aan bod.
Vanuit de astrologie bekijken we hoe de maan op ieder van ons invloed uitoefent maar ook welke aanwijzingen ze heeft over hoe we beter met haar energie kunnen omgaan. Voor ieder van ons werkt dat anders uit. Ook de elementen, vuur, aarde, lucht en water, worden behandeld. Hoe kunnen we de elementen voor ons laten werken?
De tarot leert je hoe je je intuïtie kunt versterken op de manier die bij jou past. Je leert wat de kaarten betekenen, hoe de tarot is opgebouwd maar vooral hoe je de kaarten intuïtief, voor jezelf en voor de ander, kunt duiden.
Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen en zullen we met elkaar ervaringen uitwisselen.
Na het gesprek heb ik zoveel duiding en geruststelling gekregen dat ik met vertrouwen weer verder kan’
Met een aantal vragen en belemmeringen die ik voor mezelf had opgeworpen, ben ik in gesprek gegaan met Simone. Aan de hand van mijn geboortehoroscoop heeft zij mij enorm veel kunnen uitleggen. Heel bijzonder en mooi om te ervaren dat alle puzzelstukjes dan weer in de puzzel passen. Hoe mijn leven gelopen is, waar er veranderingen mochten optreden en hoe dit dan nu ook weer mag.
Ik heb na het gesprek zoveel duiding gekregen en ook geruststelling, dat ik nu met vertrouwen weer verder kan.
Simone is een heel warm en betrokken iemand, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Haar energie maakt meteen al rustig en tegelijk enthousiast als ze aan de slag gaat met je. Ik weet mijn richting en doel voor nu. Het mag en kan en zal gebeuren. Dankjewel Simone!

Carina

Simone weet heel veel over astrologie en gebruikt haar intuïtie om precies de kern te raken. Ze praat gepassioneerd en persoonlijk.
1 februari 2023 was ik op bezoek bij Simone voor mijn geboortehoroscoop en solaar. De afgelopen jaren heb ik mij gestaan professionele en persoonlijke ontwikkeld. En ik sta voor mijn gevoel op een kruispunt.
Simone is met mijn hulpvraag in haar achterhoofd, vanuit mijn geboortehoroscoop en solaar aan de slag gegaan. Ik was perplex van de nauwkeurigheid van de uitleg. En voor mij was het een bevestiging van de afgelopen periode, maar ook van de plannen voor de toekomst. Dankzij deze uitgebreide sessie heb ik mooie inzichten gekregen en voel ik wat me te doen staat.
Simone weet heel veel over astrologie en gebruikt haar intuïtie om precies de kern te raken. Ze praat gepassioneerd en persoonlijk. De tijd vloog voorbij. Mijn hoofd heeft antwoord gekregen en mijn lichaam bevestigde dat dit de juiste richting is. Ik ben Simone daar heel dankbaar voor!

Heidi

goed_voelen

Over mij

Mijn leven is veranderd sinds ik jaren geleden de keuze heb gemaakt om op onderzoek uit te gaan. Om te begrijpen wie ik nou eigenlijk ben en welke talenten ik verder zou kunnen ontwikkelen. Ergens weet je het wel maar wanneer je dat samen met anderen kunt ontdekken is dat een geweldige ervaring. Inmiddels weet ik de antwoorden en blijft het bijzonder om telkens weer een nieuw stukje van mezelf te ontdekken. Het was spannend om mijn vaste baan op te zeggen en mijn hart te volgen zodat ik het beroep kan uitoefenen waarin alles samenkomt, namelijk spiritueel astroloog.
Hierin heb ik mijn eigen weg gevonden. Ik combineer de oude kennis van de astrologie met mijn intuïtieve ingevingen waarbij ik ook gebruik maak van de tarot. Ik wist niet dat het mogelijk was maar gaandeweg heb ik geleerd dat niets onmogelijk is. Vooral als je samenwerkt met de spirituele wereld. Voor mij was astrologie de ontbrekende schakel om intuïtie en spiritualiteit samen te brengen. En dan krijg je: intuïtieve spirituele astrologie.
Intuïtie: leren vertrouwen op de informatie die je voelt, ontvangt of wellicht ziet.
Spiritualiteit: vertrouwen op de spirituele wereld, samenwerken met je spirituele team. Hun boodschappen over jouw vorige levens en alles wat zij willen dat ik aan jou mag doorgeven.
Astrologie: alles zichtbaar maken wat vanuit intuïtie en spiritualiteit samenkomt! In je horoscoop staat het, bijna allemaal, letterlijk weergegeven.
In mijn consulten en trainingen is intuïtieve spirituele astrologie de rode draad. Ik maak het onzichtbare zichtbaar; datgene wat je niet terug ziet in astrologie of de kaarten wordt wel zichtbaar via mijn intuïtie.

Een bijzonder traject

* Met maximaal 6 personen samen optrekken
* Een totaal van 6 bijeenkomsten
* Elke bijeenkomst duurt 120 minuten
* In de eerste bijeenkomst bespreken we 1:1 jouw horoscoop
* De overige 5 bijeenkomsten zijn op locatie samen met de andere deelnemers
* Om de week vindt een bijeenkomst plaats
* Je ontvangt een tarotset
* Je ontvang je horoscoop in een luxe mapje
* Het is mogelijk om in twee termijnen van elk €175 te betalen
Prijs: €349
De eerstvolgende ARCANA-training start op maandagavond 8 april 2024.
We starten om 19:15 (inloop om 19:00) en eindigen om 21:15.
Adres: Dorpsstraat 33b in Zoetermeer
Yes, dat wil ik!
IMG_9134

Waarom nog langer wachten met ontdekken wie jij bent? Hoe fijn zou het zijn om al snel handvaten te krijgen zodat je weet hoe je kunt omgaan met je gevoeligheid en het versterken van je intuïtie? Dat vermoeidheid, onrust en twijfel verleden tijd zijn. Voor deze training zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Durf je het aan om samen op onderzoek uit te gaan en jouw eigen ARCANA te ontdekken?

zijkant
Astrologiekennis vereist?
Nee hoor,  je hoeft helemaal geen kennis van astrologie te hebben. Ik neem je stap voor stap mee waarbij ik je duidelijk uitleg wat alle symbolen in de astrologie betekenen.
Is enige Tarot kennis vereist?
Nee hoor, ik ga je de Tarot stap voor stap uitleggen.
Geboortegegevens nodig?
Jazeker! Om je geboortehoroscoop te kunnen berekenen heb ik de volgende gegevens nodig: je geboortedatum, -tijd en -plaats.
Geboortetijd onbekend
Bij de meeste gemeenten in Nederland kun je gratis, of tegen een kleine vergoeding, je geboorteakte opvragen. Meestal staat daar ook de exacte geboortetijd op. Neem contact met mij op wanneer dit niet mogelijk is. Dan gaan we samen op onderzoek uit.
Online of offline?
De training is op locatie in mijn praktijkruimte. Het adres is Dorpsstraat 33b in Zoetermeer.
In termijnen betalen mogelijk?
Jazeker, je kunt het in twee termijnen van elk 175,- betalen. Voorafgaand aan de training moet de eerste termijn voldaan zijn en voor de 4e bijeenkomst de tweede termijn.
Hoeveel tijd kost dit mij?
Dat ligt helemaal aan jou maar gemiddeld genomen ben je er twee uur per week aan kwijt. Ik geef opdrachten mee waaraan je thuis kunt werken. Het is aan jou in hoeverre je de opdrachten daadwerkelijk uitvoert.
Is dit traject voor iedereen geschikt?
Jazeker, en helemaal als je van jezelf weet dat je gevoelig en/of intuïtief bent én dit graag zou willen ontwikkelen dmv tarot en astrologie. Maar ook wanneer jij gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde. Want alleen dan kun je open staan voor de boodschappen die doorkomen via jouw horoscoop, de kaarten en die uit de onzichtbare wereld.
Waar sta ik na het traject?
Na afloop van het traject kijk je op een andere manier naar jezelf. Je begrijpt veel beter wie je bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Je weet veel beter hoe je kunt omgaan met je gevoeligheid maar ook hoe je kunt luisteren naar jouw intuïtie. Je kunt na afloop van de training voor jezelf maar ook voor een ander een tarotlegging doen.