Your birth chart is a snapshot of the heavens at the moment you were born

Een astrologisch consult

90 minuten / €157
Op basis van je geboortedag, -plaats en -tijd maak ik een geboortehoroscoop. Een geboortehoroscoop kun je zien als een unieke kaart die de positie van de hemellichamen, alle planeten inclusief de zon en de maan, weerspiegelt op het moment van jouw geboorte. Door het lezen en duiden van jouw unieke kaart biedt een geboortehoroscoop diepgaande inzichten in jouw persoonlijkheid, talenten, uitdagingen en levenspad. Het is juist die combinatie van de hemellichamen wat elk persoon uniek en bijzonder maakt!
Een geboortehoroscoop kan gebruikt worden om inzicht in jezelf te krijgen als je ergens, op een bepaald moment in je leven, tegenaan loopt. Kortom, een horoscoop is een blauwdruk van wie jij bent.
Tijdens het consult vertel ik je o.a. over:
* De eerste indruk die je maakt op anderen;
* Jouw manier van denken, leren en communiceren;
* Hoe jij omgaat met emoties en een gevoel van veiligheid;
* Wat jouw valkuilen en ontwikkelpunten zijn;
* In welke ontwikkelingsfasen je je nu bevindt.
Spirituele astrologie
Ik bekijk je horoscoop zowel vanuit de psychologische – als vanuit de spirituele astrologie. Psychologische astrologie heeft als doel om diepgaand inzicht te bieden in iemands emotionele, mentale en gedragspatronen. Kortom, waarom je doet zoals je doet. Spirituele astrologie legt de nadruk op het inzicht geven van iemands zielsmissie, karmische patronen en de diepere spirituele betekenis achter gebeurtenissen in het leven. De psychologische en de spirituele astrologie vullen elkaar bijzonder mooi aan. Hierdoor krijg je een compleet beeld van wie jij bent.
Ja, ik boek een astrologisch consult
Zodiac plaatjes 1000x1000(1)
Naast een astrologische consult kun je ook kiezen voor:
* Solaarhoroscoop
De solaar geeft aan op welk gebied in een bepaald jaar onze mogelijkheden en moeilijkheden liggen  en welk levensgebied belangrijk gaat zijn. Bij een solaar is de zon het uitgangspunt. Een solaar kun je dan ook het beste 1 à 2 maanden voor je verjaardag bestellen. Een solaar consult geeft je inzichten in een aankomende levensjaar waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de ontwikkelingen waar je doorheen gaat. De solaar kun je heel mooi combineren met het astrologisch consult.
Verder lezen solaarhoroscoop