Elk nieuw jaar brengt nieuwe sterren, nieuwe lessen, en nieuwe kansen om te schitteren

Consult solaarhoroscoop
Een solaarhoroscoop, kortweg solaar of zonneterugkeer genoemd, heeft een totaal andere functie dan de geboortehoroscoop. Bij een solaar gaat het om de tendensen van een (komend) jaar. De solaar geeft aan op welk gebied in een bepaald jaar onze mogelijkheden en moeilijkheden liggen  en welk levensgebied belangrijk gaat zijn. Met name wanneer je inzicht wilt in je belevings-, ervarings- en gedachtewereld kan een solaar heel waardevol zijn.
Bij een solaar is de zon het uitgangspunt. Ieder jaar, rond je verjaardag, komt de zon weer op exact dezelfde stand te staan zoals in de geboortehoroscoop. Een solaar kun je dan ook het beste 1 à 2 maanden voor je verjaardag bestellen.
Een solaar consult geeft je inzichten in een aankomende levensjaar waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de ontwikkelingen waar je doorheen gaat en weet je waar per maand op welk levensgebied de focus ligt.
Spirituele astrologie
Ik duid jouw solaarhoroscoop zowel vanuit de psychologische én vanuit de spirituele astrologie. De spirituele astrologie geeft je onder andere inzicht in je dieperliggende angsten, pijn uit vorige levens maar ook je intuïtieve gaven. De psychologische en de spirituele astrologie vullen elkaar bijzonder mooi aan.
Wat heb ik nodig?
Voor het maken van een solaarhoroscoop heb ik je geboortedatum, -plaats en -tijd nodig.
Geef eventuele vragen die je hebt tijdig door zodat ik ze mee kan nemen wanneer ik het consult aan het voorbereiden ben.
Inbegrepen bij dit consult:

Een persoonlijk gesprek van ± 1 uur op locatie in Zoetermeer of via Zoom waar we ingaan op belangrijkste thema's, kansen, groeimogelijkheden en uitdagingen voor het komende levensjaar én apart per maand

De mogelijkheid om tijdens het consult, of achteraf via de mail, al je vragen te stellen

Indien ik aanvoel dat het nodig is kan ik je coachende vragen stellen om je te helpen dieper na te denken over de thema's en ontwikkelingen die gaan spelen in het komende levensjaar

Een opname van het consult zodat je het altijd kunt terugluisteren. Ik raad je aan om het gesprek op te nemen met je eigen telefoon of via Zoom

€157,-

Zodiac plaatjes 1000x1000(1)
Een compleet beeld?
Wil je een compleet beeld van wat er speelt, dan is het mogelijk om een Alchemie & Horoscoop Magie consult te boeken. Dan bespreek ik samen met jou je geboorte- en solaarhoroscoop én bespreken we in welke (levens)fase je momenteel zit op basis van de transits (hoe de planeten momenteel aan de hemel staan) en de secundaire astrologie.
Ik wil graag een solaarhoroscoop